سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

اعتراض بیماران به کمبود IVIG

سازمان غذا و دارو، در واکنش به تجمع بیماران نقص ایمنی، در اعتراض به کمبود و گرانی داروی حیاتی IVIG، توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 01
کد خبر: ۲۷۶۹۴۹
اعتراض بیماران به کمبود IVIG

به گزارش راهبرد معاصر،  جمعی از بیماران نقص ایمنی، هفته گذشته (هفتم اردیبهشت) در اعتراض به کمبود و گرانی داروی حیاتی IVIG مقابل سازمان غذا و دارو تجمع کردند.

این بیماران نسبت به عدم توزیع مناسب این دارو و افزایش شدید قیمت آن اعتراض داشتند.

به رغم وعده‌های پیشین مسئولان وزارت بهداشت، مشکل کمبود داروی IVIG همچنان پابرجا مانده است.

بر اساس این گزارش، سراغ روابط عمومی سازمان غذا و دارو رفتیم و از آنها خواستیم که پاسخگو باشند. در نهایت بعد از گذشت چند روز، توضیحاتی در خصوص تجمع بیماران نقص ایمنی اولیه (Primary Immunodeficiency- PID)، توضیحاتی دادند.

سید بهزاد فاطمی سرپرست اداره پایش زنجیره دارو اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، بر اهمیت تأمین داروهای حیاتی و تسهیل دسترسی بیماران داروهای مورد نیاز تأکید کرد و گفت: در این تجمع، بیماران خواهان تحت پوشش قرار گرفتن بیماری PID در صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و تجدیدنظر در میزان پرداخت از جیب برای داروی IVIG بودند. همچنین، نگرانی‌هایی در خصوص نحوه سهمیه‌بندی دارو مطرح شد.

وی افزود: با توجه به اینکه تقریباً تمامی مسائل مورد اعتراض در حوزه وظایف بیمه‌ها، صندوق‌های حمایتی و شورای عالی بیمه قرار می‌گیرد، سازمان غذا و دارو تلاش کرد با گفتگو و تعامل، بیماران را از روندهای موجود و مسئولیت‌های بخش‌های مختلف آگاه سازد. با این حال، در راستای حمایت از بیماران و با توجه به نیاز فوری برخی از آنها، سازمان غذا و دارو هماهنگی لازم با یکی از داروخانه‌های دانشگاهی برای توزیع و تأمین داروی مورد نیاز آنها را انجام داد.

فاطمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا با همکاری نهادهای مرتبط، روند تأمین و توزیع داروهای ایمن و اثربخش را بهبود ببخشد و دغدغه‌های بیماران را کاهش دهد. ما بر این باوریم که حل مشکلاتی از این دست نیازمند همکاری و هماهنگی میان سازمان‌های ذی‌ربط، شرکت‌های بیمه، نهادهای تصمیم‌گیر و جامعه بیماران است. از این رو، سازمان غذا و دارو آماده تعامل و پیگیری بیشتر برای بررسی راهکارهای عملی جهت رفع مشکلات موجود خواهد بود.

وی افزود: به بیماران اطمینان می‌دهیم که سازمان غذا و دارو همواره سلامت جامعه را اولویت خود می‌داند و تلاش می‌کند تا چالش‌های موجود در زنجیره تأمین دارو را با همکاری تمامی ذی‌نفعان به حداقل برساند. امید است با استمرار گفتگو و تعامل میان طرف‌های مرتبط، راهکارهای مؤثری برای رفع مشکلات موجود اتخاذ گردد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار